Op een klus van elk soort, hebben wij het antwoord!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat elke industriële of particuliere klus tot in detail te klaren. Doordat wij in bezit zijn van het VCA Vol Certificaat bent u daarbij verzekerd van een veilige en verantwoorde partner. Dat wij bij iedere klus een optimale inzet en betrokkenheid tonen is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij werken zorgvuldig, correct en snel en dit alles tegen een scherpe prijs.

Wij kunnen alles aan!

Wij onderscheiden ons in de aanbieding van totaaloplossingen. Zo bent u in één klap van alle zorgen af! Voor ons is werkelijk geen enkele klus te groot of te klein. Daardoor worden wij ook voor de meest uiteenlopende klussen gevraagd. Een kleine greep uit de mogelijkheden: het slopen van gebouwen, transport, machinistenwerk, opruimen van bouwgebied, systeembouw, schoonmaak, bouwmateriaal verplaatsen en het verwijderen van groen. Doordat wij ook verschillende formaten graafmachines hebben zijn wij multi-inzetbaar..

Wilt u dat de werkzaamheden professioneel en volgens afspraak worden uitgevoerd, voor een redelijke prijs? Neemt u dan eens contact met ons op voor een (eventuele) kijkafspraak of een vrijblijvende offerte.